Aanmelden
Actie (indien van toepassing)
Proefles
Pakket 1
Pakket 2
Pakket 3
Pakket ECO
 
 
 
 
 
 
 

Soms is een keuze maken moeilijk. Vooral als je helemaal geen rijervaring hebt. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen! Het is moeilijk om in te schatten hoeveel lessen je nodig zal hebben en ben je dan ook echt zo ver om examen te doen? Wij doen ook aan proeflessen voor € 35,00 en duurt 60 minuten. Een van onze instructeurs kan jou precies vertellen hoe je er voor zal staan met de leerstoffen. Samen maken jullie een lesplan met een geschatte ruime tijd dat er nodig zal zijn om jou examen klaar te maken. ''Een leerling blijft een beginnend bestuurder, maar de basis om vlot, veilig, sociaal en milieubewust te rijden is van groot belang''. Een goede start is dan ook zeker vereist. Een voldoende krijgen als beoordeling van het CBR vereist dan ook nodig veel training en begrip op het theoretisch gebied.

 

Wij zijn er voor jou!

Onze geduldige instructeurs gaan net zo lang door tot dat het doel is bereikt.

Jij hebt een doel om jou rijbewijs te halen.

Wij hebben een doel om ervoor te zorgen dat je het krijgt!

 

Onze lesplan bestaat uit 3 fases.

Wij willen in het kort omschrijven waar deze 3 fases uit bestaan.

 

Fase 1: Voertuigbeheersing

Voertuigbeheersing leert de leerling: ritvoorbereiding, sturen, gassen, schakelen, koppelen/ontkoppelen,remmen, voertuigcontrole binnen/buiten en motortechnische controle uitvoeren.

 

Fase 2: Zelfstandig/rijtaken uitvoeren

Zelfstandig/rijtaken uitvoeren leert de leerling: kijken/informatieverwerking, keren door middel van (halve draai of 3 a 5 x steken), file parkeren, achteruit in een vak parkeren, stopopdracht, hellingproef, invoegen/uitvoegen, binnen-buiten spits rijden oftewel rijden in file en gevarenherkenning.

 

Fase 3: Examen training

Examen training leert de leerling: rijden met navigatie, rijden op oriëntatie punten, zelfstandige routes rijden en proef examens doen met een echte numerieke beoordelingslijst zoals in het echte examen proces.

 

Is er nog iets waarmee wij jou kunnen helpen?

 

Neem dan gauw contact op! En wie weet tot snel!

Copyright © All Rights Reserved